Κλείστε την προσωπική σας μεταφορά σε όλο τον κόσμο.

Απλά,γρήγορα, αξιόπιστα με άμεση επιβεβαιωση.

Μεταφορες με ταξι

 • Επαγγελματικές υπηρεσίες μεταφοράς
 • 24ωρο τηλέφωνο επικοινωνίας
 • Επιλογές προσβασιμότητας
 • Μεταφορά ακριβώς στον προορισμό σας
 • Πιστοποίηση SSL

Το www.taxireservations.com  προσφέρει υπηρεσιες κράτησης ταξί για Λονδίνο , Ελλάδα , Ιταλία , Κύπρο, Τουρκία , Γαλλία και Ισπανία προσφέροντας αμεση on line επιβεβαίωση.  Το δίκτυο των οχημάτων μας φέρουν όλες τις απαραίτητες, απο τον νόμο, άδειες και ασφαλιστικές καλύψεις.  Η εταιρεία μας σας υπόσχεται την καλύτερη σχέση τιμής – υπηρεσιών και μια εξυπηρέτηση χωρίς καθυστερήσεις, ουρές στα αεροδρόμια και υπερβολικές χρεώσεις.

Ολες οι κρατήσεις είναι αυτόματα επιβεβαιωμένες και μπορείτε να κάνετε κράτηση ακόμα και 8-10 ώρες πρίν την άφιξη σας στο σημείο έναρξης της διαδρομής (το σημείο άφιξης στην Ελλάδα). Αν για παράδειγμα η πτηση σας προσγειώνεται στις 12:00 στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, μπορείτε να κάνετε κράτηση ακόμα και στις 4:00 την ίδια ημέρα ! Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας, κλπ, μην ανυσηχείτε, θα περιμένουμε οσο χρειαστεί και δεν θα χρεωθείτε τιποτα επιπλέον. Η μεταφορά σας έχει πληρωθεί on line και δεν θα σας ζητηθεί ποτέ να πληρώσετε επιπλέον χρηματα στον οδηγό.

Οι υπηρεσίες μας είναι ιδανικές για ολες τις κατηγορίες επιβατών πχ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΖΕΥΓΑΡΙΑ, κλπ παντα με τις ανταγωνιστικότερες τιμές και πάντα μεταφέροντάς σας απο το σημείο άφιξης σας μεχρι το κατώφλι σας

Κάνετε κράτηση μαζί μας
 • Ασφαλισμένοι, επαγγελματίες οδηγοί
 • Κορυφαίας ποιότητας οχήματα
 • 24ωρο τηλέφωνο επικοινωνίας
 • Όχι κοινόχρηστες μεταφορές με ενδιάμεσες στάσεις
 • Στιγμιαία επιβεβαίωση
 • Κρατήσεις Τελευταίας Στιγμής !!!
 • Κάλυψη σε περίπτωση καθυστέρησης πτήσης!
 • Καμία κρυφή χρέωση!
 • Επιλογές προσβασιμότητας
 • Δωρεάν παιδικα καθίσματα σε πολλούς προορισμούς!
 • Πληρώστε μόνο on line
 • Εξοικονομήστε χρόνο,χρήμα!
 • Μεταφορά ακριβώς στον προορισμό σας

Κράτηση ταξί για Κύπρο

Θέλετε να μεταφερθείτε με ταξί στο ξενοδοχείο σας στην Κύπρο; Μπορείτε να κλείσετε μία πλήρως επιβεβαιωμένη μεταφορά μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Πατήστε εδώ για κράτηση στην Κύπρο

Κράτηση ταξί για Ελλάδα

Ψάχνετε για ταξί από το αεροδρόμιο της Αθήνας; Από το αεροδρόμιο Ηρακλείου; Πετάτε προς Ρόδο ή Θεσσαλονίκη και θέλετε ταξί; Κάνετε μία κράτηση σε πραγματικό χρόνο και λάβετε άμεση επιβεβαίωση.

Πατήστε εδώ για κράτηση στην Ελλάδα

Κράτηση ταξί για Ιταλία

Επισκέπτεστε τη Ρώμη τη Βενετία ή τη Σαρδηνία; Κλείσετε τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο και αποφύγετε τις καθυστερήσεις και ουρές.

Πατήστε εδώ για κράτηση στην Ιταλία

Κράτηση ταξί για Ισπανία

Φτάνετε στο αεροδρόμιο Πάλμα ντε Μαγιόρκα ,Μινόρκα , Τενερίφη, Γκραν Κανάρια, Λανζαρότε, Φουέρτε Βεντούρα, Ίμπιζα ; Στο λιμάνι της Πάλμα ;

Πατήστε εδώ για κράτηση στην Ισπανία

Κράτηση ταξί για Ηνωμένο Βασίλειο

Ψάχνετε για ταξί από το αεροδρόμιο του Heathrow ή μήπως από το αεροδρόμιο του Gatwick;

Πατήστε εδώ για κράτηση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κράτηση ταξί για Τουρκία

Τώρα μπορείτε να κάνετε online κράτηση ταξί για Τουρκία. Υποστηρίζουμε όλα τα κύρια τουριστικά αεροδρόμια της Τουρκίας. Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Αντάλυα, Μποντρούμ, Νταλμάν, Σμύρνη.

Πατήστε εδώ για κράτηση ταξί στην Τουρκία

Κράτηση transfer για Γαλλία

Ψάχνετε για ταξί από τα αεροδρόμια της Γαλλίας , Charles de Gaulle ή Νίκαια; Θέλετε να μεταφερθείτε με ταξί στο ξενοδοχείο σας στο Παρίσι; Μπορείτε να κλείσετε μία πλήρως επιβεβαιωμένη μεταφορά μέσα από την ιστοσελίδα μας

Πατήστε εδώ για κράτηση transfer στη Γαλλία

Κράτηση transfer για Ολλανδία

Φτάνετε στο Άμστερνταμ και χρειάζεστε ταξί απο το αεροδρόμιο Schiphol; Μπορείτε να κλείσετε την προσωπική σας μεταφορά μέσα απο την ιστοσελίδα μας και να φτάσετε στον προορισμό σας άνετα και ξεκούραστα.

Πατήστε εδώ για κράτηση transfer στην Ολλανδία

Κράτηση transfer για Αίγυπτο

Προσωπικές μεταφορές απο τα αεροδρόμια Hurghada, Marsa Alam , Sharm El-Sheikh ή Καϊρου της Αιγύπτου. Κλείστε τώρα με εμάς την προσωπική σας μεταφορά και φτάστε άνετα στον προορισμό σας στην Αίγυπτο.

Πατήστε εδώ για κράτηση transfer στην ΑίγυπτοClick here to book a Egypt taxi transfer online

Κράτηση transfer για Μάλτα

Ψάχνετε ταξί απο το αεροδρόμιο ή το λιμάνι της Μάλτας; Μπορείτε να κλείσετε μία πλήρως επιβεβαιωμένη μεταφορά μέσα από την ιστοσελίδα μας απλά χρησιμοποιώντας την απλή διαδικασία κράτησης 4ρων βημάτων.

Πατήστε εδώ για κράτηση transfer στη Μάλτα

Κράτηση transfer για Μαρόκο

Τώρα μπορείτε να κάνετε online κράτηση transfer για Μαρόκο. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει ανεξαρτήτως από τυχόν καθυστέρηση της πτήσης.

Πατήστε εδώ για κράτηση transfer στο Μαρόκο

Κράτηση transfer για Τυνισία

Φτάνετε στο αεροδρόμιο της Τύνιδας, του Monastir ή της Enfidha; Τώρα μπορείτε να κάνετε online κράτηση της μεταφοράς σας και να φτάσετε στον προορισμό σας άνετα και χωρίς άγχος.

Πατήστε εδώ για κράτηση transfer στην Τυνισία

Κράτηση ταξί για Πορτογαλία

Κάντε online κράτηση transfer για την Πορτογαλία! Μπορείτε να κλείσετε μία πλήρως επιβεβαιωμένη μεταφορά απο το αεροδρόμιο της Λισσαβώνας, το αεροδρόμιο του Πόρτο όπως επίσης και απο άλλα αεροδρόμια της Πορτογαλίας.

Πατήστε εδώ για κράτηση transfer στην Πορτογαλία

Κράτηση ταξί για Τσεχία

Φτάνετε στην Πράγα και χρειάζεστε μια προσωπική μεταφορα απο το αεροδρόμιο του Ruzyne? Ξεκινίστε χωρις άγχος τις διακοπές σας, αφού ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο για να σας μεταφέρει με άνεση στον προορισμό σας.

Πατήστε εδώ για κράτηση transfer στην Τσεχία

Κράτηση transfer για Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Προσωπικές μεταφορές από το αεροδρόμιο του Dubai, του Abu Dhabi και απο το λιμάνι του Dubai.

Πατήστε εδώ για κράτηση transfer στa Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Κάντε on line κράτηση ταξί από και πρός τα αεροδρόμια , λιμάνια και άλλες τοποθεσίες του Ενωμένου Βασιλείου, Ελλάδας, Κύπρου , Τουρκίας, Γαλλίας και Ισπανίας.